Opening Connecting The Dots & Under The Surface

Opening Connecting The Dots & Under The Surface

Datum
20 november 2021
Tijd
16:00 - 19:00
Locatie
ACEC Café
Soort
Events

Van 20 november 2021 t/m 9 januari 2022 zijn in ACEC twee nieuwe prikkelende exposities te zien: Connecting The Dots en Under The Surface. Op zaterdag 20 november om 16.00u vindt hiervan de officiële opening plaats.

De sfeervolle, monumentale portretten van fotograaf Juan Carlos Villarroël zijn vanaf 20 november verzameld in de tentoonstelling Connecting The Dots in het ACEC Café. Kom het ervaren en stap uit je comfortzone.

Het ruimtelijke werk van Barbara Schroeder en Iris Burghout doet denken aan ondergronds woekerende wortelstelsels en schimmelstructuren. Ontdek de duo-tentoonstelling Under The Surface, een ruimtelijke presentatie in de ACEC Salon.

Juan Carlos Villarroël
Barbara Schroeder

Opening in ACEC

Aansluitend op de opening is het mogelijk om in ACEC te dineren (Italiaans pastabuffet). Dit kost €13,50 p.p. Aanmelden voor het diner kan tot uiterlijk donderdag 18 november 17.00u door te mailen naar jasper@acec.nl. Vol is vol!

Voor het bijwonen van deze opening is het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, herstel- of testbewijs) in de CoronaCheck-app noodzakelijk.