Bezoekersinformatie & openingstijden

Bezoekersinformatie & openingstijden

Het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur (ACEC) is een activiteitencentrum en tentoonstellingsruimte in het hart van Apeldoorn. Het complex is centraal gelegen in het uitgaans- en cultuurkwartier van de Apeldoornse binnenstad. Je vindt hieronder bezoekersinformatie en de openingstijden van exposities in het ACEC.

Modern, non-conventioneel, maar toch toegankelijk: in het ACEC Café, ACEC Ondergronds en de ACEC Salon complementeren kunstwerk en ruimte elkaar. De tentoonstellingen zijn elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12.00u en 17.00u geopend voor bezoek. Toegang tot het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur is altijd gratis.

Naast tientallen exposities organiseert Stichting ACEC diverse evenementen zoals debatten, lezingen, workshops en optredens. Kijk voor het complete overzicht aan events en exposities in de Agenda.

Openingstijden

Vrijdag 12.00u – 17.00u
Zaterdag 12.00u – 17.00u
Zondag 12.00u – 17.00u

Bezoekadres

Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur
Roggestraat 44
7311 CD Apeldoorn

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe expo’s en events in en rond het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur? Volg ons op Facebook of Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.