Under The Surface

Under The Surface

Datum
20 november 2021 t/m 9 januari 2022
Locatie
ACEC Salon
Soort
Expo

Een tentoonstelling van Barbara Schroeder & Iris Burghout

In de ACEC Salon presenteren Barbara Schroeder en Iris Burghout de duo-tentoonstelling Under The Surface. Het ruimtelijk werk van beide kunstenaars roept de herinnering op van ondergronds woekerende wortelstelsels en schimmelstructuren.

De titel van de expositie slaat niet alleen op deze visuele associaties met de plantaardige natuur, maar ook op de inhoud van het werk. De kunstenaars verwijzen beide met hun werk naar de onderliggende natuurlijke processen in de wereld om ons heen, de manier waarop dingen zichtbaar en onzichtbaar met elkaar in samenhang zijn. Het werk komt tot stand op een intuïtieve manier, in een spontane assemblage.

Het is voor het eerst dat deze twee kunstenaars samen tentoonstellen en zo met hun individuele werken samen een ruimtelijke presentatie maken.

Opening

De officiële opening van de exposities Under The Surface en Connecting The Dots vindt plaats op zaterdag 20 november om 16.00u. Aansluitend op de opening is het mogelijk om in ACEC te dineren (Italiaans pastabuffet). Dit kost €13,50 p.p. Aanmelden voor het diner kan tot uiterlijk donderdag 18 november 17.00u door een mailtje te sturen naar jasper@acec.nl. Vol is vol!