Verhuur bij ACEC

Verhuur bij ACEC

Een training, workshop of cursus geven? Naast onze inspirerende expositieruimte met café en horecagelegenheid heeft ACEC ook verschillende ruimtes elders in het gebouw beschikbaar voor diverse doeleinden. Of u nu in klein of groot gezelschap wilt vergaderen, wij beschikken over fijne werk- en overlegruimtes voor alle groepen tot circa 250 personen. Ook voor presentaties, seminars en evenementen kunt u bij ons terecht.

Uitgebreide informatie over de voorzieningen en een overzicht van alle ruimtes die bij ons te huren zijn, vindt u op de pagina Verhuur van verschillende ruimtes.

Eten & drinken

Een koffiearrangement, borrel achteraf, of een volledig verzorgd buffet? Ook dit is mogelijk bij ACEC. Uniek is het ACEC Café, onze inspirerende, toegankelijke expositieruimte met regelmatig wisselende tentoonstellingen en een eigen bar.

Omdat ACEC samenwerkt met verschillende lokale cateraars, kan uw gelegenheid eenvoudig en geheel naar wens worden uitgebreid met een borrel, hapjes, lunch- en/of dinerbuffet. Zie Eten & drinken voor de verschillende mogelijkheden.

Kantoor- en werkruimte

Één van de kantoor- annex werkruimtes op de tweede etage.

Ben u op zoek naar vaste werkruimte? Dan zijn er op de  drie bovenverdiepingen van het pand bedrijfsruimten te huur. Wij richten ons bij de verhuur van deze ruimten op de creatieve industrie. Er zijn ruimten te huur vanaf 39 m2. Naast unieke kantoorruimtes biedt het gebouw diverse ingerichte ‘shared’ ontmoetings- en werkplekken in verschillende vloeroppervlakten. Van een geheel eigen verdiepingsvloer tot mooie privéruimte. Met gedeelde faciliteiten zoals het ACEC Café op de begane vloer, loungeruimte en overlegruimte.

Interesse in het huren van een werkruimte? Informeer naar de mogelijkheden bij Accres via rbloemendal@accres.nl.

Waarom ACEC?

Het ACEC is een verzamelgebouw voor verschillende bedrijven. Wij beschikken over een professionele expositieruimte annex cultureel centrum. Waarom ACEC?

  • Duurzaam gebouw met 280 zonnepanelen en LED verlichting.
  • Centrale ligging in het centrum van Apeldoorn, ook wel het Cultuurkwartier genoemd. 
  • Alle voorzieningen zijn op loopafstand en makkelijk te vinden. 
  • Overdekte parkeergelegenheid naast het ACEC Gebouw.