Verhuur bij ACEC

Verhuur bij ACEC

Voor verhuur kun je nergens in Apeldoorn zo uniek terecht als in activiteitencentrum en tentoonstellingsruimte ACEC. Het industriële complex is goed bereikbaar en centraal gelegen in het uitgaans- en cultuurkwartier van de Apeldoornse binnenstad.

Een training, workshop of cursus geven? In kleine setting vergaderen of een feest vieren met het gehele bedrijf? Naast onze inspirerende expositieruimte met café en horecagelegenheid heeft het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur ook verschillende ruimtes elders in het gebouw beschikbaar voor diverse doeleinden, zoals de ACEC Salon of ons Souterrain. Of je nu in klein of groot gezelschap wil vergaderen, wij beschikken over fijne werk- en overlegruimten voor alle groepen tot circa 250 personen. Ook voor presentaties, seminars en evenementen kun je bij ons terecht.

Uitgebreide informatie over de voorzieningen en een overzicht van alle ruimtes die bij ons te huren zijn, vind je op de webpagina Verhuur van ruimtes.

Eten & drinken

Een koffiearrangement, een borrel met hapjes, of een volledig verzorgd buffet na afloop? Ook dit is mogelijk bij het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur. Uniek is het ACEC Café, onze inspirerende, toegankelijke expositieruimte met regelmatig wisselende tentoonstellingen en een eigen bar.

Omdat ACEC samenwerkt met verschillende lokale cateraars, kan de gelegenheid eenvoudig en geheel naar wens worden uitgebreid met een borrel, hapjes, lunch- en/of dinerbuffet. Zie Eten & drinken voor de verschillende mogelijkheden of neem direct contact met ons op via verhuur@acecgebouw.nl.

Kantoor- en werkruimtes in het ACEC Gebouw

Één van de kantoor- annex werkruimtes op de tweede etage.

Ben je op zoek naar vaste werkruimte voor een langere periode? Dan zijn er op de drie bovenverdiepingen van het pand bedrijfsruimtes te huur. Wij richten ons bij de verhuur van deze faciliteiten op de creatieve industrie. Er zijn ruimtes te huur vanaf 39 m2. Naast unieke kantoorruimtes biedt het gebouw diverse ingerichte ‘shared’ ontmoetings- en werkplekken in verschillende vloeroppervlakten. Van een geheel eigen verdiepingsvloer tot een mooie privéruimte. Met gedeelde faciliteiten zoals het ACEC Café op de begane grond, een loungeruimte en overlegruimte.

Interesse in het huren van een werkruimte? Informeer naar de mogelijkheden bij Jarno Heeringa, beheerder Accres, via jheeringa@accres.nl.

Waarom ACEC?

Het ACEC Gebouw is een verzamelgebouw voor verschillende bedrijven. Waarom ACEC?

  • Duurzaam gebouw met 280 zonnepanelen en LED-verlichting.
  • Centrale ligging in het centrum van Apeldoorn, ook wel het Cultuurkwartier genoemd.
  • Alle voorzieningen zijn op loopafstand en makkelijk te vinden.
  • Overdekte parkeergelegenheid naast het ACEC Gebouw.