Verhuur van verschillende ruimtes

Verhuur van verschillende ruimtes

Het ACEC beschikt over verschillende ruimtes, geschikt voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan trainingen, workshops of cursussen, maar ook aan presentaties, seminars of evenementen. Zowel voor kleine(re) gezelschappen als groepen tot circa 250 personen. Uniek is onze inspirerende, toegankelijke expositieruimte met regelmatig wisselende tentoonstellingen.

In het cultuur- en uitgaansgebied van Apeldoorn staat het industriële ACEC Gebouw. Waar vroeger de spoelen voor generatoren werden gewikkeld en later huishoudelijke apparaten werden gemaakt, is nu het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur (ACEC) gevestigd. In deze creatieve en tikkeltje rauwe setting zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor onder andere evenementen, presentaties, cursussen en vergaderingen.

Alle ruimtes van het ACEC hebben een eigen karakter en diverse faciliteiten. Omdat ACEC over een eigen ruime bar beschikt en samenwerkt met lokale cateraars, kan elke gelegenheid eenvoudig en geheel naar wens worden uitgebreid met een borrel, lekkere hapjes, of een lunch- en/of dinerbuffet. Zie Eten & drinken voor de verschillende mogelijkheden.

ACEC Souterrain

Het Souterrain

Voor trainingen, cursussen en workshops is het afsluitbare ACEC Souterrain een geschikte ruimte met een besloten karakter. In deze ruimte is de industriële geschiedenis van ACEC goed terug te zien. De ruimte is ideaal voor wanneer rust en weinig afleiding wenselijk is. Sanitair inclusief invalidentoilet is aanwezig, het souterrain is per trap en per lift bereikbaar.

U-opstelling max. 25 personen | Theateropstelling max. 50 personen

Beamer | Wifi | Whiteboard en stiften | Flipover en stiften 

Huurprijs voor deze ruimte is € 130,- per dag. Daarnaast brengen wij een bijdrage in rekening voor de inzet van personeel van € 12,50 per uur.[1]

Klik hier voor een overzicht van de cateringmogelijkheden en overige facilitaire middelen.

Check beschikbaarheid

ACEC Café

Het Café in theateropstelling

Voor bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld kleine congressen, presentaties, vergaderingen en discussieavonden is het ACEC Café zeer geschikt. Zowel voor een klein gezelschap als voor groepen tot circa 200 personen staand. In het ACEC Café is een ruime bar zodat de bijeenkomst gemakkelijk kan worden gecombineerd met een borrel of afsluitend hapje en drankje.

Café-opstelling circa 80 personen aan tafels | Theateropstelling max. 125 personen | circa 200 personen staand  

Beamer en scherm | Professionele geluidsinstallatie met draadloze microfoons (handheld en headset) | Wifi | Flipover en stiften  

Huurprijs voor deze ruimte is € 165,- per dag. Daarnaast brengen wij een bijdrage in rekening voor de inzet van personeel à € 12,50 per uur voor groepen met catering tot 30 personen, groepen zonder catering tot 50 personen. Bij een grotere groepsgrootte kosten personeel in overleg.[1]

Klik hier voor een overzicht van de cateringmogelijkheden en overige facilitaire middelen.

Check beschikbaarheid

ACEC Salon

De Salon met vergadertafel

Voor een vergadering tot 25 personen kunt u terecht in onze Salon. De ACEC Salon heeft een open karakter, maar biedt dankzij de glazen deuren ook voldoende beslotenheid om in alle rust te kunnen vergaderen. De aanwezige expositie en de industriële ambiance doen je bureau even vergeten. De bar in het ACEC Café bevindt zich in de naastgelegen ruimte.

Vergadertafel voor 15 personen | Uit te breiden met meerdere tafels voor max. 25 personen

Beamer | Wifi | Flipover en stiften

Huurprijs voor deze ruimte is € 130,- per dag. De ACEC Salon kan ook per uur gehuurd worden voor kortere vergaderingen en bijeenkomsten. Huurprijs betreft € 45,- voor het eerste uur. Het tweede uur bedraagt 25,-, alle volgende uren kosten € 12,50 per uur.[2] Hiernaast brengen wij in beide gevallen een bijdrage in rekening voor de inzet van personeel van € 12,50 per uur.[1]

Klik hier voor een overzicht van de cateringmogelijkheden en overige facilitaire middelen.

Check beschikbaarheid

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

Tot slot

  • Natuurlijk kunt u ook meerdere ruimtes gelijktijdig gebruiken, bijvoorbeeld als break-out ruimte. Wij maken hierover graag maatwerkafspraken. Schroom niet om hierover contact met ons op te nemen via verhuur@acecgebouw.nl.
  • Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst. Na die tijd annuleren kost € 100,- plus eventueel gemaakte kosten voor catering. 
  • Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.
  • Met name het ACEC Café leent zich uitstekend voor (privé)gelegenheden zoals verjaardagen, afdelingsuitjes, jubilea etc.
  • Het ACEC Gebouw is goed geschikt voor kleinere evenementen. Heeft u hulp nodig bij de organisatie van uw evenement of activiteit, dan is hulp dichtbij. In het ACEC Gebouw is namelijk ook onze partner Buro Vrijetijdswerk gehuisvest.

Benieuwd naar de mogelijkheden, een vraag stellen of direct een van onze ruimtes reserveren? Stuur ons een mail op verhuur@acecgebouw.nl!


[1] Voor het gebruik van de draadloze headset brengen wij € 35,- in rekening.

[2] Tot een maximum van € 130,- per dag.