Audiotours

Ontdek met Apeldoorn Stories de vele prachtige verhalen die er in de stad verborgen liggen. Met deze app luister en beleef je interactieve audiotours over uiteenlopende onderwerpen. In samenwerking met Bureau Max en Apeldoorn Partners ontwikkelde ACEC tot op heden drie audiotours voor Apeldoorn Stories: Rondje Cultuurkwartier, Stadsnatuur en Natuurlijk Buitenkunst.

Download de Apeldoorn Stories-app in de Apple App Store of via Google Play, scan de QR-code op de gevel van het ACEC Gebouw en ontdek te fiets de vele buitenkunst die Apeldoorn rijk is met Natuurlijk Buitenkunst. Ga al wandelend op pad met stadsnatuurspecialist Anton Dekker en ondervind hoe nauw natuur, kunst en techniek met elkaar verbonden zijn in onze stad, of ontdek met de Apeldoornse kunstenaar Jasper van der Graaf de kunst rondom ACEC in Rondje Cultuurkwartier.

De audiotours verschillen in lengte en vertellen altijd iets nieuws over onze bijzonder groene stad.

Audiotours
Audiotour

Natuurlijk Buitenkunst

Kom meer te weten over de Apeldoornse kunst in de buitenruimte met de gloednieuwe fietsaudiotour ‘Natuurlijk Buitenkunst’. In de fietsroute van 18 kilometer hoor je de verhalen achter 14 buitenkunstwerken. Al fietsend ontdek je met kunstkenner Jasper van der Graaf de vele buitenkunst die Apeldoorn rijk is.

Audiotours
Audiotour

Stadsnatuur

Er gaat veel schuil achter de stadsnatuur in Apeldoorn, bijzondere verhalen en onbezongen helden die alles in leven houden, zoals Anton Dekker. Ontdek het tijdens deze audiotour.

Audiotours
Audiotour

Rondje Cultuurkwartier

Meedogenloze krakers, vrijgevige zeehelden en geslepen kunstenaars; ontdek hun verhalen tijdens het Rondje Cultuurkwartier.