Maaiveld Festival 2023

Maaiveld Festival 2023

Datum
18 t/m 19 mei 2023
Locatie
Apeldoorn
Soort
Events

Op donderdag 18 en vrijdag 19 mei 2023 staat de tweede editie van Maaiveld Festival weer op de kalender. Dit tweedaagse festival is een initiatief van CODA, ACEC, Orkest De Ereprijs, Gigant en Nationaal Jeugdorkest en Orpheus. Mis het niet!

Maaiveld Festival laat je twee dagen lang op verschillende locaties in de binnenstad genieten van meer dan 25 optredens, voorstellingen en shows. Nationale en lokale artiesten combineren muziek, dans, theater en beeldende kunst op ongewone en unieke wijze. Op het programma staan niet alleen de grote namen, maar het festival biedt ook podium aan nieuwe en minder bekende artiesten. Zo zie je dit jaar naast o.a. Roxeanne Hazes met het NJO Poporkest en LAKSHMI met Orkest de Ereprijs ook WIES, Ciao Lucifer en KUZKO, of ontdek je theater, dans, en audiovisuele kunst met Deltatune & Gammaray, eerder te zien geweest in het ACEC Café.

Bekijk het uitgebreide aanbod op de website van Maaiveld Festival en haal snel je kaartjes in huis! Nog geen idee hoe jouw dag eruit gaat zien en heb je wat hulp nodig bij het samenstellen van je programma? Lees hier onze tips.