Kantinegesprek #2

Kantinegesprek #2

Datum
14 juni 2023
Tijd
19:30 - 23:00
Locatie
ACEC Café
Soort
Lezing

Het Kantinegesprek #2 van 2023: een avond vol inspiratie en ontmoeting voor wie houdt van tuinen, kunst, planten, landschap of ontwerp. Tijdens deze avond krijgen verschillende sprekers de gelegenheid om hun werk voor het voetlicht te brengen. De onderwerpen zijn zeer divers, maar presenteren altijd een andere manier van kijken naar de buitenruimte!

Op woensdag 14 juni aanstaande vindt alweer het tweede Kantinegesprek van 2023 plaats. We hebben weer een bijzonder programma in petto. Ontmoet hieronder mettertijd de sprekers van Kantinegesprek #2 van 2023.

Programma Kantinegesprek #2

18.00u Diner (kosten c. €17,50 p.p., aanmeldingen openen t.z.t.)
19.30u Aanvang programma
23.00u Verwacht einde (onder voorbehoud)

Locatie: ACEC Café (Roggestraat 44, 7311CD Apeldoorn)
Toegang: gratis (consumpties voor eigen rekening)

Aanmelden voor het Kantinegesprek is noodzakelijk. Je meldt je aan door een mail te sturen naar kantinegesprek@ontwerpinstituut.nl. Geef hierin gelijk aan of je voorafgaand aan Kantinegesprek #2 ook mee-eet. We zien je graag op woensdag 14 juni in ACEC!

Het Kantinegesprek

Het Kantinegesprek: een laagdrempelige en kosteloze avond vol inspiratie en ontmoeting met de gezelligste collega’s uit het groene vakgebied en aanverwante disciplines. Ook ieder ander die houdt van tuinen, kunst, planten, landschap of ontwerp is van harte welkom. Tijdens deze avond krijgen vijf sprekers de gelegenheid om hun werk voor het voetlicht te brengen. We proberen een veelzijdig programma samen te stellen met nieuwe invalshoeken, oude bekenden, nog te ontdekken kennis en bevlogen entertainment. Daaromheen hopen we natuurlijk dat er veel ervaring, inspiratie, gezelligheid en uitwisseling ontstaat! Meer weten? Kijk dan op de website van Het Ontwerpinstituut.

Het Kantinegesprek vindt vier keer per jaar plaats in ACEC. Op de hoogte blijven van deze en toekomstige edities van het Kantinegesprek? Laat hieronder je gegevens achter en je wordt automatisch toegevoegd aan ons nieuwsbriefbestand.


Foto’s: Fred Roest (Tweeluik Fotografie & Tekst)