Podcast
PODCAST

Studio ACEC

In Studio ACEC spreekt Max Dammers met bijzondere gasten die hem op een bepaalde manier inspireren. Hij is nieuwsgierig naar hoe en waarom ze doen wat ze doen. Vaak op het maatschappelijke vlak, maar net zo makkelijk een bijzondere ondernemer of iemand op het pad van de levenskunst. Veel plezier met luisteren en laat je inspireren door deze boeiende gesprekken.

Luister deze serie via je favoriete podcast platform:

Arko van Brakel

Studio ACEC met Arko van Brakel

Arko van Brakel is schrijver, spreker en vooral ondernemer. Hij reisde de wereld rond, was directeur van het prestigieuze De Baak en inmiddels is hij directeur van Regio Stedendriehoek; een overstap met een persoonlijke aanleiding.

Luister direct:

Of via:

Marije Vermeulen

Studio ACEC met Marije Vermeulen

Marije Vermeulen, gedreven kunstenaar met een sterk herkenbare eigen stijl. Haar werk vertelt een abstract verhaal over verre reizen en de mode. Maar iedere kunstenaar is ook ondernemer… en is dat een beetje een leuke combinatie?

Luister direct:

Of via:

Jacob Brobbel

Studio ACEC met Jacob Brobbel

Jacob Brobbel, initiatiefnemer van het Apeldoornse NewTechPark. In deze aflevering praat hij uitgebreid over zijn visie op verandering, innovatie en de rol van 'chaos' in dit proces.

Luister direct:

Of via:

Frans Wehkamp

Studio ACEC met Frans Wehkamp

Frans Wehkamp is opgeleid als fiscalist, succesvol als ondernemer en inmiddels actief als bestuurder van verschillende goede doelen, waaronder de Apeldoornse Voedselbank.

Luister direct:

Of via:

Carla Maessen

Studio ACEC met Carla Maessen

Na een mooie carrière in het top-hotel wezen, heeft Carla ervoor gekozen om directeur/bestuurder te worden van Accres. Een op het eerste oog bijzondere overstap.

Luister direct:

Of via:

Jasper van der Graaf

Studio ACEC met Jasper van der Graaf

Als directeur van ACEC gaat Jasper met veel energie de middelmatigheid te lijf. Strijdbaar en op zoek naar het realiseren van zijn verlangen naar schoonheid en stedelijke dynamiek.

Luister direct:

Of via: