Mondriaan Fonds On Tour - Provincie Gelderland, Apeldoorn

Mondriaan Fonds On Tour – Provincie Gelderland

De komende maanden gaat het Mondriaan Fonds on tour door het land en doet op maandag 5 juni Gelderland aan. Ben je professioneel werkzaam in de beeldende kunst- en/of erfgoedsector? Bijvoorbeeld als beleidsmaker cultuur bij de gemeente / provincie,  als zelfstandig kunstenaar of als medewerker bij een instelling of een kunstpodium? Meld je dan nu aan voor het programma in CODA, Apeldoorn.

Al je vragen kun je stellen tijdens het inloopspreekuur in de ochtend. In de middag is er een plenair programma. Kom langs om kennis te maken met de medewerkers van het fonds, je vragen te stellen en ervaring uit te wisselen. In de middag verzorgt het Mondriaan Fonds een programma waarin het in gesprek gaat met lokale spelers uit het veld (met o.a. Jasper van der Graaf, directeur / programmeur ACEC). Ook komen de toekomstplannen en tips & tricks over het toepassen van de Code Diversiteit & Inclusie voorbij. Je vindt alle details en het volledige programma op de website van het Mondriaan Fonds.

Aanmelden voor Mondriaan Fonds On Tour – Provincie Gelderland

Meld je aan voor het programma in CODA, Apeldoorn op 5 juni door een mail te sturen naar communicatie@mondriaanfonds.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie per e-mail.