Rondje Cultuurkwartier

Rondje Cultuurkwartier

Audiotour – 45 minuten

Ontdek de kunst rondom ACEC in Rondje Cultuurkwartier

Meedogenloze krakers, vrijgevige zeehelden en geslepen kunstenaars; ontdek hun verhalen tijdens het Rondje Cultuurkwartier. Deze audiotour neemt je mee buiten de muren van het ACEC waar je in een wandeling van 45 minuten meer dan 10 indrukwekkende kunstwerken vindt.

In deze tour neemt de Apeldoornse kunstenaar Jasper van der Graaf je mee langs kunst in de openbare ruimte en vertelt de verhalen achter de werken; wie maakte het, waarom staat het hier, maar ook opvallende weetjes die je een nieuwe kijk geven op kunstwerken die je misschien wel dagelijks ziet.

Ontdek werken van Ossip Zadkine, Erzs├ębet Baerveldt en 12 andere kunstenaars in deze audiotour die mogelijk wordt gemaakt door Storywalk. De Storywalk-app brengt je verhalen die je bewegen, letterlijk en figuurlijk. Het mooie aan deze expositie is dat hij niet aan onze openingstijden gebonden is, maar op elk moment van de dag gelopen kan worden. Wordt wakker met deze meeslepende tour of loop hem net voor het slapen gaan. Ontdek de kunst wanneer jij wilt.

App-symbool Storywalk

Download de Storywalk-app in de Apple App Store of via Google Play om deze audiotour van 45 minuten te wandelen.

Heeft u de app al? Ga naar het ACEC Gebouw, scan de QR-code bij het startpunt en geniet van het Rondje Cultuurkwartier.