“VITAMINEN VOOR DE BINNENSTAD”

“VITAMINEN VOOR DE BINNENSTAD”

Datum
13 september 2017
Tijd
19:30 - 22:00
Soort
Events

 

Apeldoorn heeft meegedaan aan een landelijk project over de toekomst van binnensteden. Verschillende vrijdenkers en professionals hebben nagedacht over de veranderingen die we de komende jaren in binnensteden kunnen verwachten. Zowel op korte als op langere termijn.

Onder de titel ‘Vitaminen voor de binnenstad’ gaan Oedsen Boersma van Site Urban Development en Roelof de Graaf van de gemeente Apeldoorn in op de uitkomsten van dit project. De opzet van de avond is informatief. Tijdens de bijeenkomst is er volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

De Apeldoornse binnenstad is volop in beweging. Aan de Hoofdstraat openen nieuwe winkels de deuren, zijn er plannen voor de herinvulling van het voormalige V&D pand en worden er nieuwe woningen gebouwd aan Haven Centrum.

Dit neemt niet weg dat we willen en moeten blijven nadenken over de binnenstad van de toekomst. Hoe zorgen wij ervoor dat de binnenstad ‘the place to be’ wordt, een plek waar  bewoners en bezoekers trots op zijn en graag komen.

Oedsen en Roelof nemen jullie mee in relevante ontwikkelingen voor de binnenstad, zoals het faciliteren van ouderen en gezinnen, inzet van (nieuwe) vormen van vervoer en blurring concepten. Maar ook wat zijn potentiele locaties in en rondom het kernwinkelgebied die kansen bieden voor een vitale Apeldoornse binnenstad.

Datum:                 13 september 2017
Locatie:                ACEC (Roggestraat 44, Apeldoorn), mogelijkheid tot                                          parkeren in de Qpark garage ‘Museum Centrum’

Opzet avond
19.00 – 19.30      Inloop
19.30 – 21.00      Toelichting / gesprek over Vitaminen voor de binnenstad
21.00 – 21.30      Afsluitende borrel

Opgeven kan via het @@ (bedrijvencontactpunt@apeldoorn.nl) van de SCMA  o.v.v. ‘informatiebijeenkomst 13 september juni’

Organisatie;

St. Centrum Management Apeldoorn, Hella Soethof

ACEC, Gerrit Steenbergen

Roelof de Graaf