Vintage Kilo Kilo Sale Apeldoorn

Vintage Kilo Kilo Sale

Datum
3 t/m 4 feb 2024
Tijd
11:00 - 18:00
Locatie
ACEC
Soort
Events

Kilo Kilo vintage komt met een vintage sale naar het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur! Op 3 en 4 februari vind je in ACEC stands vol tweedehands kleding die je afrekent op basis van gewicht. Koop nu een kaartje voor een tijdslot naar keuze.

🔥 Vintage Kilo Kilo Sale @acecgebouw 🔥 Apeldoorn, whats good!? Klaar met al die fast fashion in je kast en op zoek naar sicke vintage kleding? Kom op 3 en 4 februari vintage shoppen met ons voor maar €25,- per kilo! 💸 Koop een leuk item bij een van onze kraampjes met creatieve lokale ondernemers, test je spijkerbroek-hang skills en win gratis vintage en speel old-school arcade games. 👾 Pak die tickets nu voor maar €2,- en ga shinen met een gezeefdrukte tote-bag! 🛍🤩

🌟 Vintage Kilo Kilo Sale in het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur
📆 za 3 feb 11.00 – 18.00 & zo 4 feb 11.00 – 17.00
📌 Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn
🎟 € 2,- entree incl. gratis Kilo Kilo tote-bag, koop hier je ticket

Over Kilo Kilo vintage

Door tweedehandskleding een Kilo Kilo jasje te geven, zorgt het bedrijf voor minder vervuiling, verspilling en minder afval in de wereld. Naast vijf winkels door het land vind je Kilo Kilo elke maand in een andere stad met een Sale. Hier vind je rekken vol vintage, kun je gratis kleding winnen met spijkerbroekhangen en vind je (lokale) creatieve vrienden achter kraampjes. Aan kwaliteit weegt Kilo Kilo het zwaarst – alle vintage wordt namelijk verkocht op basis van gewicht.