Unieke mode en lifestyle formule Fashionhub055 op 1 november van start

Datum
1 t/m 14 nov 2012
Soort
Events

In de ACEC zijn op de 1e t/m de 3e verdieping een groot aantal creatieve bedrijven gevestigd. Een aantal van hen zijn met dit bijzondere initiatief gekomen. U moet hiervoor in de Korenpassage 29 zijn.


Unieke mode en lifestyle formule Fashionhub055 op 1 november van start

Het nieuwe winkelconcept Fashionhub055 opent op 1 november aanstaande haar deuren in de Korenpassage 29 in het centrum van Apeldoorn. Initiatiefnemers van de winkel zijn de Apeldoornse ondernemers Martine Adema van Synté en Gea Eleveld van Fashion-up! Zij willen met Fashionhub055 een plek creëren waar je een gericht stylingadvies krijgt en waar je geïnspireerd, geïnformeerd en verrast wordt  op het gebied van mode, imago en lifestyle. Bij elk bezoek weer.

Fashionhub055 heeft een spilfunctie bij het aan elkaar verbinden van de betere Apeldoornse mode- en lifestylewinkels. Professionele  stylisten, stijlcoaches, personal shoppers en visagisten gebruiken Fashionhub055 als uitvalsbasis voor hun activiteiten en kennen het aanbod en de collecties van de  deelnemende Apeldoornse mode- en modegerelateerde  winkels en ondernemingen. Dagelijks zijn  zij aanwezig in Fashionhub055 om cliënten te adviseren bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl in de vorm van kleding-, kleur-, haar- en make-up advies en alles wat daar nog meer aan kan bijdragen. Voor welke gelegenheid van ook. Van feestje tot sollicitatiegesprek.

Daarnaast biedt Fashionhub055 een platform voor mooie mode- en designproducten die tevens verkrijgbaar zijn in de winkel. Unieke producten van lokale, veelal kleine en startende ondernemers, met een verhaal. Ook organiseert Fashionhub055 workshops, presentaties, cursussen en advies-uren op het gebied van personal styling, persoonlijke verzorging, innerlijke balans  etcetera voor verschillende doelgroepen. Binnenkort gaat de website www.fashionhub055.nl online waar de complete agenda staat vermeld.

Nieuwsgierig naar het aanbod van Fashionhub055? Loop dan na 1 november gerust eens binnen of kijk nu al op facebook.com/fashionhub055 en stel je vraag.

Fashionhub055 wordt mogelijk gemaakt door een uniek samenwerking van ondernemers uit de regio Apeldoorn: Hunnik&Holtrigter, Redon Bouw, Style-update, Tremour shopping&styling,  HMTV Systems, Zeggis Media, Van Zeist Project, For Retail, BreedinBeeld, YOR Styling, Waxx Kappers.