Tegenlicht Meetup Apeldoorn

Tegenlicht Meetup Apeldoorn

Datum
11 april 2018
Tijd
19:30 - 22:00
Soort
Events

Tegenlicht Meetup Apeldoorn in het teken de omgevingswet / Apeldoorn2030. Doe jij mee?

Op 11-04-2018 vindt er in het ACEC gebouw aan de Roggestraat 44 in Apeldoorn wederom een Meetup055 plaats. Tegenlicht is een productie van de VPRO welke op de zondagavonden om 21.05op NPO2 wordt uitgezonden. Naar aanleiding hiervan zijn er in het land inmiddels meer dan 25 Meetups actief.

De Meetups kenmerken zich door het vertellen, het delen van verhalen, ervaringen en visies van deskundige gastsprekers en het aanwezige publiek op het onderwerp. Zo ontstaan boeiende gesprekken, mooie ideeën en praktische invullingen aan onderwerpen die ons allen raken.

Tijdens de a.s. Meetup055 bijeenkomst wordt er samen met gastsprekers van formaat nagepraat over de uitzending welke leidend is voor het onderwerp. Samen met het aanwezige publiek worden nieuwe ideeën en trends gedeeld en kritisch onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij, technologie en wetenschap. Dit keer zal de Meetup055 bijeenkomst in het teken staan van de a.s. omgevingswet, wat deze wet inhoudt en welke impact deze heeft op ons en onze woon leefomgeving? Waar willen wij met Apeldoorn staan in het jaar 2030 als het gaat om wonen, werken, vervoeren?

De bevolkingsgroei, de verstedelijking en grondstoffenkwestie dwingen ons anders te werken, anders te bouwen en anders te reizen. Samen moeten we als Apeldoorners bouwen aan onze stad, de stad van de toekomst, ons aller toekomst, die van onze kinderen en kleinkinderen.

Deze avond zullen o.a. Doesjka Majdandzic en Sietske Heddema hun geheel eigen visie op dit onderwerp met het aanwezige publiek gaan delen. Om 19.30 uur is de inloop en strak om 20.00 uur de aftrap van deze avond.

Aanmelden klik hier

Filmpje

FB