Sunday Assembly

Datum
28 december 2014
Tijd
11:00 - 12:00
Soort
Events

Thema: ‘Anders kijken naar dezelfde dingen’ met als gastspreker Fred Koolhof.

“Het leven is een ontdekkingsreis. Er is veel meer dan jij NU weet en ziet. Als je meer kan zien van wat er is, dan worden ook meer mogelijkheden zichtbaar. En als je meer mogelijkheden van jezelf ziet dan kan je zinvollere keuzes voor jezelf maken. Deze keuzes zullen jouw wereld mooier maken. Zo maken wij gezamenlijk de wereld mooier.” Kijk voor meer info op www.ontdekkingsreizigerbv.nl

Speciaal op 28 december kan er om 13.00 uur deelgenomen worden aan een Soepmaaltijd.
Deelname € 5.-

Wat is Sunday Assembly
Sunday Assembly Apeldoorn is een maandelijkse, seculiere samenkomst, op zondagochtend, waarin het leven wordt gevierd en waarin mens en natuur – niet god – centraal staan.

Door samen te zingen, naar inspirerende presentaties te luisteren en elkaar te ontmoeten, willen we vieren wat ons verbindt.
Mensen, zowel gelovigen als niet gelovigen, staan werkelijk dichter bij elkaar dan ze vermoeden. Laten we vooral zoeken naar datgene wat ons bindt in plaats van datgene wat ons scheidt.
Sunday Assembly is bij uitstek de plek om hierover van gedachten te wisselen, grenzen te doorbreken en van elkaar te leren. In ieder mens schuilt een enorm potentieel. Sunday Assembly wil dit potentieel aanboren en elkaar helpen dit verder te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?
Een ontmoeting met mensen die ook op zoek zijn naar de essentie van het leven, onder het motto: Leef Beter, Help Vaker en Verwonder Meer.
Elke bijeenkomst heeft een thema. Er worden sprekers uitgenodigd die gepassioneerd – en vooral ook beknopt – over dat onderwerp kunnen praten. Vanuit kennis en kunde, maar ook vanuit persoonlijke ervaring. Er wordt muziek gemaakt en gezongen.
Er is vooral ook ruimte voor ontmoeting en verbinding. Je kunt rekenen op tolerantie, respect, positiviteit, wijsheid en een beetje diepgang in het leven van alle dag.

Kijk voor meer informatie op apeldoorn.sundayassembly.com
of mail naar sundayassembly.apeldoorn@gmail.com