Sunday Assembly Apeldoorn

Datum
25 januari 2015
Tijd
11:00 - 12:00
Soort
Events

.Thema: ‘Past jouw Passie?!.’
Kunnen we onze passie herkennen en vormgeven in het dagelijks leven?
.Spreker: Anne Nowee
Is al 25 jaar coach op verschillende levensgebieden; loopbaanvraagstukken, stressmanagement, persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze is iemand die de stof graag omzet in de praktijk en het zo doorgeeft aan anderen.
. De muziek zal worden verzorgd worden door Marq van Mazijk.
. 12.00 uur gratis koffie, thee en lekkers.
. Toegang: Zowel de entree als de koffie met cake naderhand zijn gratis!
. Bijzonder bij deze editie is om 13.00 uur samen soep eten voor wie wil. Kosten: €5.-

Ben je op zoek naar inspiratie, verbondenheid, nieuwe geluiden en ontmoeting……Kom dan naar de Sunday Assembly om het leven te vieren!

Sunday Assembly is een seculiere, maandelijkse bijeenkomst waarin mens en natuur centraal staan en waar het leven wordt gevierd.
Het motto is: Leef Beter, Help Vaker en Verwonder Meer.
Iedereen welkom is en we gaan op zoek naar wat ons verbindt in plaats van datgene wat ons scheidt. De bijeenkomst vindt plaats op elke laatste zondag van de maand.
Elke bijeenkomst heeft een thema met een enthousiaste spreker die hier iets over kan vertellen. Daarnaast worden er enkele populaire nummers gespeeld en gezongen en is er ruimte voor ontmoeting.

Sinds 28 sept. zijn er in Nederland 4 nieuwe Assemblies van start gegaan, één daarvan is Apeldoorn. In de hele wereld zijn er dan bijna 100 zoals in Hong Kong, Brisbane, New York, Silicon Valley, Berlijn, Brussel enz. enz.

http://apeldoorn.sundayassembly.com/