Sunday Assembly Apeldoorn “Lof der Faalangstigheid”

Sunday Assembly Apeldoorn “Lof der Faalangstigheid”

Datum
27 september 2015
Tijd
11:00 - 12:15
Soort
Events

We lijken wel vast te zitten in een cultuur waarin het onbehoorlijk is om op je bek te gaan (om het maar even plat te brengen). Faalangst kan een mens reduceren tot stilstand, het kan iemand motiveren om iets anders te zijn dan die is.
Waar komt faalangst vandaan? Is het onzekerheid? En zo niet, wat is dan het verschil tussen die twee? In een korte twintig minuten neem ik je mee door de geschiedenis van mensen die keuzes maakten en mensen die dat niet deden. De meest royale falers onder de primaten. Een ode aan het falen, zogezegd. En belangrijker nog, de gevaren van het niet durven.
• Gastspreker: Ian Mac Menamin
Ian is student Toegepaste Psychologie en een veelzijdige jongeman, naast zijn studie is hij actief in een eigen vertaalbedrijf, bestuurslid van de beroepsvereniging maar vooral is hij geinteresseerd in mensen.

• Toegang: Zowel de entree als de koffie met lekkers naderhand zijn gratis!
• Ook kinderen zijn van harte welkom! Voor hun zal er een gezellige activiteit verzorgd worden tijdens de Assembly.
• Na de Assembly is om 13.00 uur de mogelijkheid om samen soep eten voor wie wil. Kosten daarvoor zijn € 5,- p.p.

Ben je op zoek naar inspiratie, verbondenheid, nieuwe geluiden en ontmoeting……Kom dan naar de Sunday Assembly om het leven met elkaar te beschouwen.

Sunday Assembly is een seculiere, maandelijkse bijeenkomst waarin mens en natuur centraal staan en waar het leven wordt gevierd ( = delen)
Het motto is: Leef Beter, Help Vaker en Verwonder Meer.
Iedereen welkom is en we gaan op zoek naar wat ons verbindt in plaats van datgene wat ons scheidt. De bijeenkomst vindt plaats op elke laatste zondag van de maand.
Elke bijeenkomst heeft een thema met een enthousiaste spreker die hier iets over kan vertellen. Daarnaast worden er enkele populaire nummers gespeeld en gezongen en is er ruimte voor ontmoeting.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Eric en Mirjam Jansen-Brok, Steenhouwersdonk 132, Apeldoorn.
T: 055 – 541 93 24 Mob: 06 – 107 589 51
M: sundayassembly.apeldoorn@gmail.com
W: http://apeldoorn.sundayassembly.com/