Stadsfotograaf Imca Schoots

Stadsfotograaf Imca Schoots

Datum
10 sep t/m 29 okt 2022
Locatie
ACEC Café
Soort
Expo

Van 10 september tot en met 30 oktober is in het ACEC Café een expositie te zien met fotografisch werk van de nieuwe stadsfotograaf Imca Schoots – haar eerste solo-expositie sinds haar benoeming.

Imca Schoots (1973) werkt sinds haar afstuderen van de opleiding Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in 2014 aan verschillende projecten op het gebied van fotografie. De komende twee jaar zal zij haar woonplaats Apeldoorn vertegenwoordigen als stadsfotograaf. Met een eigenzinnige blik zal ze deze stad en de inwoners opnieuw gaan ontdekken en hun verhalen delen.

De Stadsfotograaf is ambassadeur van de stad en draagt bij aan de bekendheid van Apeldoorn als buitenstad. De Stadsfotograaf is aangesteld vanuit de gemeente, maar krijgt de ruimte om op diens eigen manier invulling te geven aan de functie.

De expositie Stadsfotograaf Imca Schoots in het ACEC Café is tussen 10 september en 29 oktober elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12.00u en 17.00u geopend voor bezoek. De opening, gezamenlijk met de andere exposities in ACEC Café, Salon en Ondergronds, zal plaatsvinden op zaterdag 10 september vanaf 16.00u. Je vindt ACEC aan de Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn.