SMC055

Datum
11 maart 2013
Tijd
20:00 - 22:00
Soort
Events

Op 11 maart aanstaande wordt de eerste bijeenkomst van SMC055 gehouden in het ACEC in Apeldoorn. Professionals kunnen tijdens deze avond inspirerende lezingen aanhoren en kennis delen. Het thema van de eerste avond is ‘Social Media en de Zorg’.

Programma

Jan-Willem Alphenaar zal namens Social Media Club Nederland aanwezig zijn om een introductie en officiële aftrap te doen. Hoofdspreker van de avond is Victor Romijn van Agis. Hij zal bespreken op welke manier social media in 2,5 jaar tijd tot een wezenlijk onderdeel van de organisatie is uitgegroeid. Tot slot is er een afsluitende borrel waarin bezoekers kunnen napraten en ervaringen en meningen kunnen uitwisselen.

Van de Randstand naar het Oosten

Initiatiefnemer  van de Social Media Club in Apeldoorn is Bert Anvelink. “Daar waar social media clubs in de Randstad en het zuiden van Nederland al jaren een groot succes zijn, ontbrak een dergelijk initiatief in Apeldoorn. Na een oproep via Twitter en Facebook vond ik al verschillende mede geïnteresseerden en al snel hadden we een organisatie van zes enthousiastelingen.  Het is ons doel om ondernemers, online marketingmedewerkers en social media geïnteresseerden uit Apeldoorn en omgeving in maandelijkse sessies meer inzicht te geven over de mogelijkheden en ontwikkelingen van Social Media. Wij gaan ons best doen om inspirerende sprekers naar Apeldoorn te halen om hun passie voor Social Media over te brengen.”

Van Amerika naar Nederland

Social Media Club is een van origine Amerikaans fenomeen. Chris Heuer en Kristie Wells startten de Social Media Club in maart 2006 in San Francisco. In navolging van 16 andere steden in Nederland kunnen Social Media professionals nu dus ook in Apeldoorn ervaringen uitwisselen bij SMC055.

Geïnteresseerden kunnen via twitter (@SMC055) en facebook (Social Media Club Apeldoorn) op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van SMC055.