SalesIsSexy in ACEC-gebouw

Datum
16 september 2011
Tijd
08:45 - 09:45
Soort
Events

SalesIsSexy is een netwerkgroep voor dames die zakelijk te maken hebben met sales in de breedste zin van het woord. De groep is opgericht op LinkedIn door Lucinda Douglas van Clients for Clients. De dames van SalesIsSexy komen fysiek één keer per maand bijeen in het ACEC-gebouw in Apeldoorn, net voor de CoffeePitch Apeldoorn. Vrijdag 16 september komt de groep voor het eerst bij elkaar, van 08.45 tot 09.45 uur.

Lucinda: ‘De ambitie van SalesIsSexy is: voor vrouwen, door vrouwen. Elkaar leren kennen, netwerken en elkaar de handel gunnen.’ Een deelneemster: ‘Ik denk niet dat het zozeer is wíe ik wil ontmoeten, maar meer om met vrouwen vanuit verschillende branches in contact te komen om gezamenlijk ideeën op te doen, te sparren en om uiteindelijk omzet voor elkaar te genereren.’

Glossy bubbles

SalesIsSexy heeft oog voor de glossy-zijde van ‘een vrouw in business’. Het leven is al druk genoeg, geniet er dan ook van als je zaken doet. Neem het allemaal niet te serieus. Daarom begint elke SalesIsSexy-bijeenkomst met bubbles, een goed glas champagne. Vrouw-zijn, sales en het leven mogen gevierd worden!

Op 16 september spreekt styliste Nynke Politiek van Style-Update over hoe kleur jouw sales beïnvloedt.