Rondleiding Tentoonstelling De Verbeelding van Apeldoorn

Datum
9 augustus 2012
Tijd
19:30 - 21:30
Soort
Events

De belangstelling voor de expositie ‘De Verbeelding van Apeldoorn’ in het ACEC is ongekend groot. Bezoekers vragen aan de balie geregeld om een rondleiding. Aan dat verzoek wordt op twee donderdagavonden in augustus voldaan.

Curator David Levie die de expositie in overleg met negentien Apeldoornse kunstenaars heeft samengesteld leidt op 9 en 16 augustus een groep van maximaal dertig personen rond waarbij wetenswaardigheden over de diverse kunstenaars aan de orde komen. Ook is daarbij een van de deelnemende kunstenaars aanwezig. Op 9 augustus is dat goudsmid Liesbeth Rommers. Aan de rondleiding is een arrangement verbonden. Een kop koffie of thee voor aanvang van het bezoek aan de expositie en na afloop een drankje (bier, fris of wijn) met een aantal hapjes. Wie meedoet aan de rondleiding en een kaartje koopt (op is op) krijgt het entreebewijs mee in een mapje ansichten met zes van de tentoongestelde schilderijen.

De aanvang van de rondleiding is om 19.30 uur, de kosten bedragen 10 euro per persoon, inclusief het arrangement. Met ingang van vandaag is het mogelijk een deelnamebewijs voor de rondleiding te kopen aan de balie van ACEC.  Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag 12-18 uur. De toegang is gratis. Een setje exclusieve ansichten kost 3 euro.