Rondleiding David Levie, De Smaak van Apeldoorn

Rondleiding David Levie, De Smaak van Apeldoorn

Datum
20 augustus 2017
Tijd
15:00 - 16:00
Soort
Events

Rondleiding voor mensen met smaak

De Smaak van Apeldoorn heeft in de afgelopen weken veel bezoekers naar ACEC getrokken. Komende zondag (20 augustus) is het de laatste dag van de zomerexpositie, een reden voor gastcurator David Levie om een rondleiding te verzorgen.

Eten en drinken is al eeuwen een inspiratiebron voor kunstenaars. In De Smaak van Apeldoorn laten plaatselijke fotografen, beeldend kunstenaars en designers hun licht over dit onderwerp schijnen. Met extra aandacht voor Tirza Verrips die zich in ACEC vooral als ontwerper onderscheidt met een door hemzelf ingerichte kamer. Andere kunstenaars die een bijdrage aan de gevarieerde expositie leveren zijn onder anderen Ingrid van der Krol, Bas Fontein, Ingrid Wierts, Marius van Dokkum en Henri Faber.

De aanvang van de rondleiding is komende zondag om 15 uur. Aanmelden kan via gerrit@acec.nl en vanaf woensdag aan de balie van ACEC Roggestraart 44. De expositie is gratis te bekijken (woensdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur). De rondleiding kost 2,50 euro, inclusief een kop koffie of thee.