Regionale kunstdag Apeldoorn

Datum
20 februari 2011
Tijd
10:00 - 16:00
Soort
Events

In vervolg op de zeer druk bezochte en hoog gewaardeerde Kunstdagen in 2010, vinden in 2011 op zeven verschillende locaties in Nederland, de Kunstdagen 2011 plaats. Er zijn zes Regionale Kunstdagen en als apotheose twee Nationale Kunstdagen.
De Regionale Kunstdagen vinden plaats in Den Haag op 30 januari, in Apeldoorn op 20 februari, in Tilburg op 20 maart, in Eindhoven op 17 april, in Rotterdam op 15 mei en in Utrecht op 5 juni. De twee (aaneengesloten) Nationale Kunstdagen vinden op 12 en 13 november plaats in Amsterdam.
Op elke Regionale Kunstdag exposeren 60 Nederlandse beeldend kunstenaars samen 120 kunstwerken. Door het grote aantal exposerende kunstenaars is een breed scala aan werken te zien.
Naast veel realistische en abstracte schilderijen worden ook beelden van verschillende materialen en soms ook keramiek en textiel, geƫxposeerd. Bij elke Kunstdag is weer andere kunst van elk genre te bezichtigen. Vrijwel alle werken zijn voor vriendelijke prijzen rechtstreeks van de kunstenaars te koop.
Elke Kunstdag biedt u naast de mooie expositie, een loterij waarmee kunstwerken voor 1 euro gewonnen kunnen worden. Ook kunt u uw waardering voor de geƫxposeerde werken aangeven en daarmee bepalen welke kunstenaars de geldprijzen t.w.v. 3.500 euro in de wacht slepen.