Popronde

Popronde

Datum
16 september 2022
Tijd
20:00 - 23:59
Locatie
ACEC Café
Soort
Events

Het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland komt op vrijdag 16 september naar Apeldoorn. Ga met de Popronde gratis mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in de stad en laat je verrassen! In ACEC twee opkomende Nederlandse acts die je niet wil missen: Rats And Daggers en Fuzzy Teeth.

Rats And Daggers is een powertrio dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk opzoekt. Geïnspireerd door de rauwe emotie van IDLES, de sex-appeal van Queens Of The Stone Age en de totale wanorde van Amyl & the Sniffers. Energie die zo oprecht uit de tenen komt dat iedereen in de zaal geraakt wordt. Rats And Daggers biedt een toevlucht die je uit je dagelijkse sleur schopt.

Heavy bedroompop vibes with undertones of his punk past. A mix of indie pop and lo-fi r&b. Fuzzy Teeth is a band you have to see, hear and experience. Each gig is a psychedelic and energetic rollercoaster, the tight band and harmonic songs will enchant you.

De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 41-tal steden door het hele land. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafés, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein. De Popronde en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Raadpleeg voor het gehele programma de website van de Popronde.