Politiek Cafe CDA “Hoe houden we de binnenstad levendig”

Datum
16 april 2013
Tijd
20:30 - 22:30
Soort
Events

Het CDA wil dat de binnenstad van Apeldoorn bruisend blijft, maar ziet dat er steeds meer winkelpanden leeg komen te staan. Nu is de winkelleegstand zo rond de 10 % in Apeldoorn. Wat kunnen we doen om de leegstand te keren? Wie is aan zet?

We willen en moeten aan de slag met de binnenstad daarom organiseert het CDA op 16 april a.s. een politiek café over de vraag: hoe houden we de binnenstad levendig? Leegstand wat doen we eraan?

Tijdens de bijeenkomst zullen drie partijen die alles met dit onderwerp te maken hebben, met elkaar in discussie gaan. Ab van Hell (Van Hell Juweliers) zal als winkelier in de Hoofdstraat zijn visie geven op de leegstand in de binnenstad. Michel Essenstam (Hunink en Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars) zal dat doen vanuit het perspectief van de makelaars. Roelof de Graaf zal als ambtenaar van de gemeente Apeldoorn vertellen over wat de gemeente kan betekenen. Er is ook ruim de gelegenheid voor het publiek om zich te mengen in het debat.

De avond is bedoeld voor iedereen die het onderwerp interessant vindt: winkeliers, winkelend publiek, verhuurders en politiek geïnteresseerden.

Het politiek café maakt deel uit van een reeks van politieke cafés van CDA Apeldoorn over actuele politieke onderwerpen.