Opening De Smaak van Apeldoorn

Opening De Smaak van Apeldoorn

Datum
8 juli 2017
Tijd
16:00 - 18:00
Soort
Events

Hierbij nodigen wij u uit voor de opening van de tentoonstelling De Smaak van Apeldoorn.

De opening van de tentoonstelling zal worden verricht door Paul Rem, conservator van Paleis het Loo.

In de tentoonstelling zal werk van de volgende kunstenaars te zien zijn: ontwerper Tirza Verrips,  de fotografen Sven Scholten, Albert Jan van der Krol en Henry Faber en de beeldend kunstenaars Ingrid van der Krol Ingrid Wierts, Kees Blom, Wilma Stegeman, Lisette Kolman, Bas Fontein, Sandra Peters, Resi Tichelaar, Brenda van Rosmalen, Marius van Dokkum en Serge de Vries.

Naast de kunst zal er tijdens de opening ook uitgebreide aandacht voor eten en drinken zijn.

Bas Fontein, beeldend kunstenaar en schrijver speelt met zijn project (in het kader van kunst in de openbare ruimte) in op speciaal-bieren en heeft daarvoor een Apeldoornse brouwer ingeschakeld die zijn bier tijdens de opening op 8 juli in ACEC ten doop houdt.

In het kader van de Smaak van Apeldoorn is ook slijter Joop de Braak present. Hij tovert met alcohol, room en chocola en laat dat ter plekke proeven. Fotograaf Henry Faber ondersteunt de Braak’s  reclamecampagne met opvallend fotowerk. En dan is er nog Adnan Akdemir, die de inwendige mens verzorgt. Een kunst op zich.

Kortom de Smaak van Apeldoorn is een zintuiglijk avontuur voor de liefhebbers van eten, drinken en eigentijdse kunst met soms een nostalgisch tintje.

Het buffet zal dit keer bestaan uit een barbeque, te verzorgen door Byzantium catering. Voor deelname stuurt u een mail naar gerrit@steenbergen.cc.

De kosten bedragen € 11 (indien gereserveerd) Let op mensen die niet reserveren, kunnen alleen eten indien er voldoende is.

Foto: Albert Jan van der Krol