Opening For_Ever? War

Opening For_Ever? War

Datum
9 oktober 2021
Tijd
16:00 - 19:00
Locatie
ACEC Café
Soort
Events

Wat is voor eeuwig? In ieder geval de oorlog.

Van 9 oktober t/m 14 november 2021 is in ACEC For_Ever? War te zien, een tentoonstelling over de kiemkracht van de oorlog door Anke Land, Dirk Knickhoff, Peter Clouth & Pier Pennings. In For_Ever? War buigen de twee Duitse en twee Nederlandse kunstenaars zich – in zeer uiteenlopende beeldtalen – over de vraag hoe om te gaan met het eeuwigdurende conflict tussen oorlog en vrede.

De tentoonstelling zal worden geopend op zaterdag 9 oktober om 16.00u door niemand minder dan Özcan Akyol (Deventer, 1984). Akyol, of Eus, is een Nederlands auteur, columnist en presentator. Zijn debuutroman Eus uit 2012 verkocht meer dan 75.000 exemplaren. Naast zijn literaire werk is hij vaste columnist voor het Algemeen Dagblad, de Stentor, Tubantia, De Gelderlander, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, BN/De Stem, de VARAgids, Helden en VIVA Mama. Eveneens schittert hij op televisie en radio, zowel als gast als presentator.

Opening in ACEC

Aansluitend op de opening is het mogelijk om in ACEC te dineren (Caribisch buffet). Dit kost €13,50 p.p. Aanmelden voor het diner kan tot uiterlijk woensdag 6 oktober a.s. door te mailen naar jasper@acec.nl. Vol is vol!

Omdat deze opening gepaard gaat met horeca, is het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, herstel- of testbewijs) in de CoronaCheck-app noodzakelijk.