Opening Architectenwinkel in Apeldoorn ACEC

Datum
1 juni 2013
Tijd
13:00 - 15:00
Soort
Events

Zaterdag 1 juni opent de Architectenwinkel haar vestiging in Apeldoorn. Graag nodigen wij u hiervoor uit.

Tijdens deze feestelijke opening kunt u zien en horen hoe architecten kunnen helpen bij het aanpakken van Ver-/Bouwprojecten voor Apeldoorn.

Vanaf 13:00 uur bent u welkom in het ACEC café. Wethouder Gemeente Apeldoorn Nathan Stukker zal de winkel officieel openen.

Sprekers zijn:

Anet Schurink: De Architectenwinkel, Apeldoorn

Martin en Jeanne Joosten: Opdrachtgevers die samen met een architect hun eigen woning hebben laten bouwen, zij vertellen iets over hun ervaring

Nathan Stukker: Wethouder, zal de opening van de Architectenwinkel verrichten

De architectenwinkel is een inloopspreekuur voor particulieren en kleinschalige bedrijven/zelfstandigen. Tijdens het spreekuur geven Apeldoornse architecten vrijblijvend en gratis adviezen op het gebied van vormgeving, bouwtechniek, bouwregelgeving en/of duurzaamheid. Particulieren en kleinschalige bedrijven/zelfstandigen kunnen tijdens het spreekuur de mogelijkheden en onmogelijkheden van ideeën laten toetsen.

De Architectuurwinkel wordt gehuisvest in het ACEC gebouw en is elke zaterdagmiddag vrij toegankelijk voor een ieder die advies nodig heeft. Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak verwijzen wij naar de website www.architectenwinkel.com.