Ondernemend D-café op 5 maart

Datum
5 maart 2014
Tijd
19:30 - 21:00
Soort
Events

Op 5 maart staat het D-café van D66 Apeldoorn in het teken van ondernemend Apeldoorn. Een panel gaat over verschillende stellingen in debat met het publiek. Het D-café in Apeldoorn is de afsluiting van de werkgelegenheidstour die in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen de Stedendriehoek aandoet. Kees Verhoeven, kamerlid voor D66, zal de avond leiden.

De inleidingen op de stellingen worden verzorgd door verschillende ondernemende Apeldoorners. Zo zal Hans Hogeveen, directeur van ITS en voorzitter van de bedrijven kring Apeldoorn, een stelling poneren over participatie van arbeidskrachten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Michel van Maarseveen, directeur van Paleis het Loo, praat over cultuur en de aantrekkingskracht van Apeldoorn als gemeente. En tot slot praat Erik Hollander, directeur van Hollander Techniek, over scholing, werkgelegenheid en Apeldoorn als stagestad.

Olaf Prinsen, lijsttrekker van D66 Apeldoorn, trapt de avond af en zit ook in het panel. Prinsen: “Voor D66 is het van groot belang dat de gemeente zich bewust is van het feit dat economisch beleid alleen gemaakt kan worden met ondernemend Apeldoorn. Bovendien heeft economisch beleid niet alleen effect op bedrijvigheid. Ook heeft het invloed op scholing, stages en de aantrekkelijkheid van onze gemeente. De inleiders op deze avond maken dat heel duidelijk. Ik ben erg benieuwd wat hier uit komt en hoop op een goed debat met de zaal, iedereen is welkom!”

De avond start om half acht in het ACEC gebouw aan de Roggestraat in Apeldoorn. Het debat duurt tot ongeveer negen uur, waarna er nog voldoende gelegenheid is om in een informele sfeer verder te praten. Iedereen is van harte uitgenodigd bij dit inspirerend debat, vooraf aanmelden is niet nodig.

Olaf Prinsen2