OKW-Café: ‘Woest aantrekkelijk Apeldoorn’

OKW-Café: ‘Woest aantrekkelijk Apeldoorn’

Datum
8 maart 2023
Tijd
20:00 - 22:00
Locatie
ACEC Café
Soort
Lezing

In het OKW-Café van woensdag 8 maart zal Sietske Heddema spreken over de plannen voor de ruimtelijke ordening van Apeldoorn. Hoe gaat onze gemeente er straks uitzien?

Datum        woensdag 8 maart 2023
Aanvang    20.00u
 (inloop 19.30u)
Locatie       ACEC Gebouw, Roggestraat 44, Apeldoorn
Toegang gratis (consumpties voor eigen rekening)

Spreker Sietske Heddema

Het OKW-Café

De Vereniging OKW (Onderwijs, Kunst en Wetenschap) organiseert in Apeldoorn een breed scala aan activiteiten op het gebied van onderwijs, kunst en wetenschap. Leden en niet-leden ontmoeten elkaar hier in kleiner en groter verband en gaan met elkaar in gesprek en discussie gaan.

Onder de noemer OKW-Café organiseert de Vereniging activiteiten als discussieavonden, workshops, boekbesprekingen, presentaties en lezingen. De thema’s lopen uiteen van filosofie, muziek en poëzie tot natuur en geschiedenis. De Vereniging organiseert het OKW-Café ca. 8 maal per jaar. De bijeenkomsten vinden altijd plaats op de 1e woensdag van de maand.

Het OKW-café is niet alleen bedoeld om te luisteren, maar het is ook een mooie gelegenheid elkaar op een gezellige plek te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen. Natuurlijk is de bar van ACEC open en kunt u dit alles doen onder het genot van een drankje. Meer weten over OKW en de activiteiten van de Vereniging? Kijk in dat geval op de website van OKW Apeldoorn.