OKW-Café: Lars Courage, “Kijk eens met andere ogen naar architectuur”

OKW-Café: Lars Courage, “Kijk eens met andere ogen naar architectuur”

Datum
6 oktober 2021
Tijd
20:00 - 22:00
Locatie
ACEC Café
Soort
Events

Moderne architectuur in Apeldoorn

Het eerste OKW-café sinds maanden, dat geeft de OKW-café commissie weer moed – en dat met een lezing over moderne architectuur in Apeldoorn door een bevlogen spreker.

Lezing Lars Courage
Datum        woensdag 6 oktober 2021
Aanvang    20.00u
 (inloop 19.30u)
Locatie       ACEC Gebouw, Roggestraat 44, Apeldoorn
Toegang gratis (consumpties voor eigen rekening)

De inloop in ACEC is vanaf 19.30u, de start van de lezing is om 20.00u. Tegen 20.50u is er een korte pauze en de gelegenheid om op eigen kosten een drankje te halen aan de bar, waarna er nog genoeg tijd overblijft om vragen te stellen en met Lars en elkaar in discussie te gaan.

Let op! I.v.m. horeca-activiteiten is toegang tot het OKW-Café alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs.

Over Lars Courage

Met zijn ontwerpen van staal en glas toont Lars Courage moed, inzicht en durf! Wat dat betreft doet hij zijn naam eer aan. Ook maakt hij op een bijzondere manier gebruik van het daglicht: ‘wij halen zicht en licht naar binnen’.

Als Apeldoorns architect heeft hij inmiddels veel markante gebouwen binnen onze gemeentegrenzen op zijn naam staan. De gemeentewerf in Zuid, de verbouwing van de Julianakerk en de bakkerij aan de Asselsestraat, maar ook de reclamezuil aan de A1. Over dat laatste project zijn de meningen sterk verdeeld. Stof tot een mooi gesprek!

Het OKW-Café

De Vereniging OKW (Onderwijs, Kunst en Wetenschap) organiseert in Apeldoorn een breed scala aan activiteiten op het gebied van onderwijs, kunst en wetenschap. Hier kunnen leden en niet-leden elkaar in kleiner en groter verband ontmoeten en met elkaar in gesprek en discussie gaan.

Onder de noemer OKW-Café organiseert de Vereniging activiteiten als discussieavonden, workshops, boekbesprekingen, presentaties en lezingen met diverse thema’s als filosofie, muziek, poëzie, natuur en geschiedenis. Deze bijeenkomsten worden zo’n 8 maal per jaar georganiseerd en vinden altijd plaats op de 1e woensdag van de maand. Zet de volgende data alvast in de agenda: 3 november 2021 & 1 december 2021.

Het OKW-café is niet alleen bedoeld om te luisteren, maar het is ook een mooie gelegenheid elkaar op een gezellige plek te ontmoeten, kennis te maken met andere leden van OKW en met elkaar van gedachten te wisselen. Natuurlijk is de bar van ACEC open en kunt u dit alles doen onder het genot van een drankje.

Meer weten over OKW en de activiteiten van de Vereniging? Kijk dan op de website van OKW Apeldoorn.