OKW café Het Menselijk Energie Veld

Datum
6 mei 2015
Tijd
19:00 - 22:15
Soort
Events

Door: Yvon van der Meer

Het programma

19.00 – 19.15 uur Ontvangst in het ACEC-gebouw
19.15 – 20.45 uur Presentatie door Yvon van der Meer
20.45 – 21.00 uur Pauze
21.00 – 22.15 uur Vervolg presentatie door Yvon van der Meer
22.15 – Informeel vervolg.

Als je de geheimen van het heelal wilt vinden, moet je denken in termen van energie, frequentie en vibratie” zei Nicolas Tesla, een van de grootste uitvinders aller tijden (1856 -1943).
Het M.E.V., het Menselijk Energie Veld, is een mysterie. Verklaarbaar, want de meesten van ons zijn niet in staat dit energieveld met al zijn wervelingen en frequenties op het netvlies te krijgen. Toch leven we van ook de energie van licht. In de honderden poliklinieken gebruiken we de vibratie van licht al voor het aansporen van de aanmaak van diverse hormonen in de hypofyse en tot verbetering van de verspreiding daarvan. Krampachtige spieren verwarmen wij met de lange lichttrilling van de rode lamp, Psoriasis gaan we te lijf met UV-stralen.
Er is apparatuur om tot een bepaalde hoogte te meten welk type energie in welke intensiteit ons lichaam binnendringt en hoe deze verspreid wordt ter ondersteuning van onszelf. Omdat lichaam, geest en gevoel onafscheidelijk samenwerken, beïnvloedt het een het ander en vice versa.
Deze wetenschap staat nog in de kinderschoenen en ondervindt veel weerstand omdat wij het licht en de verwerking niet kunnen zien en daardoor dit vaak afgedaan wordt als abacadabra. Toch is het meten van de binnenstromende energie de diagnostiek van de toekomst met betrekking tot onze gezondheid.
Hoelang zal men nog denken dat de aarde plat is?
Op deze avond wordt de lezing over het M.E.V. gelardeerd met persoonlijke metingen van vrijwilligers uit het publiek. Op een groot scherm kan men dan de wisselende typen energie volgen waar Yvon van der Meer (auteur ook van: “Aura’s opgehelderd: nieuwe inzichten door energiemetingen”) een korte analyse van zal geven

www.okw-apeldoorn.nl

aura