OKW-Café: Duurzaamheid in architectuur en bouw

OKW-Café: Duurzaamheid in architectuur en bouw

Datum
7 februari 2024
Tijd
20:00 - 22:00
Locatie
ACEC Café
Soort
Events

In het OKW-Café van 7 februari 2024 vertelt Henk van Kampen over het thema ‘duurzaamheid in architectuur en bouw’.

Duurzaamheid is één van de meest besproken onderwerpen van deze tijd. Het is in alle sectoren van de maatschappij een belangrijk item bij alle toekomstplannen. In zijn algemeenheid verstaat men onder ‘duurzaamheid’ de balans tussen de aarde, de mens en de welvaart. Hiermee willen we zorgen dat we de aarde niet uitputten, zodat generaties na ons er ook in welvaart op kunnen leven.

Voor elke organisatie, bedrijfstak of instelling zal dat heel verschillende eisen stellen. In dit OKW-Café schenkt Henk van Kampen aandacht aan de aard en het belang van duurzaamheid bij ontwikkelingen in de architectuur en bouw, met onderwerpen als circulair bouwen, klimaatbestendigheid, energieneutraal, natuurinclusief en de samenleving. Daarbij zal een aantal interessante gebouwen, materialen en nieuwe producten die hierdoor zijn ontstaan worden besproken in woord en beeld.

OKW-Café: ‘Duurzaamheid in architectuur en bouw’ door Henk van Kampen

Datum        woensdag 7 februari 2024
Aanvang    20.00u
 (inloop v.a. 19.30u)
Locatie       Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur, Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn
Toegang gratis (consumpties voor eigen rekening)

Het OKW-Café

De Vereniging OKW (Onderwijs, Kunst en Wetenschap) organiseert in Apeldoorn activiteiten op het gebied van onderwijs, kunst en wetenschap. Leden en niet-leden ontmoeten elkaar hier in kleiner en groter verband en gaan met elkaar in gesprek en in discussie.

Onder de noemer OKW-Café organiseert de Vereniging activiteiten als discussieavonden, workshops, boekbesprekingen, presentaties en lezingen. De thema’s lopen uiteen van filosofie, muziek en poëzie tot natuur en geschiedenis. De Vereniging organiseert het OKW-Café ca. 8 maal per jaar. De bijeenkomsten vinden altijd plaats in het ACEC Café op de 1e woensdag van de maand.

Het OKW-Café is niet alleen bedoeld om te luisteren, maar ook om elkaar te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer weten over OKW en de activiteiten van de Vereniging? Kijk in dat geval op de website van OKW Apeldoorn.