OKW-Café: Bud Rellum, “Hoe gebeurt het abroad”

OKW-Café: Bud Rellum, “Hoe gebeurt het abroad”

Datum
3 november 2021
Tijd
20:00 - 22:00
Locatie
ACEC Café
Soort
Events

‘Think global, act local’

Globalisering maakt het steeds belangrijker dat mensen zich bekwamen op het terrein van internationaal relatiemanagement. Het Nederlandse adagium ‘ze nemen me maar zoals ik ben’ wordt in het buitenland niet altijd goed begrepen en kan bij zakendoen soms zelfs averechts uitpakken.

Het adagium zou veel meer moeten zijn ‘think global, act local’. Dit vereist kennis, vaardigheden en inleven op verschillende terreinen, waaronder cultuurpatronen, communicatievormen en omgangsvormen. In zijn praatje geeft Bud Rellum (consultant, cross cultural management, bezoeken en evenementen, protocol en etiquette) enkele tips aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Lezing Bud Rellum
Datum        woensdag 3 november 2021
Aanvang    20.00u
 (inloop 19.30u)
Locatie       ACEC Gebouw, Roggestraat 44, Apeldoorn
Toegang gratis (consumpties voor eigen rekening)

De inloop in ACEC is vanaf 19.30u, de start van de lezing is om 20.00u. Tegen 20.50u is er een korte pauze en de gelegenheid om op eigen kosten een drankje te halen aan de bar, waarna er nog genoeg tijd overblijft om vragen te stellen en met Bud en elkaar in discussie te gaan.

Let op! I.v.m. horeca-activiteiten is toegang tot het OKW-Café alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs.

Het OKW-Café

De Vereniging OKW (Onderwijs, Kunst en Wetenschap) organiseert in Apeldoorn een breed scala aan activiteiten op het gebied van onderwijs, kunst en wetenschap. Hier kunnen leden en niet-leden elkaar in kleiner en groter verband ontmoeten en met elkaar in gesprek en discussie gaan.

Onder de noemer OKW-Café organiseert de Vereniging activiteiten als discussieavonden, workshops, boekbesprekingen, presentaties en lezingen met diverse thema’s als filosofie, muziek, poëzie, natuur en geschiedenis. Deze bijeenkomsten worden zo’n 8 maal per jaar georganiseerd en vinden altijd plaats op de 1e woensdag van de maand. Zet de laatste datum van het jaar alvast in de agenda: 1 december 2021.

Het OKW-café is niet alleen bedoeld om te luisteren, maar het is ook een mooie gelegenheid elkaar op een gezellige plek te ontmoeten, kennis te maken met andere leden van OKW en met elkaar van gedachten te wisselen. Natuurlijk is de bar van ACEC open en kunt u dit alles doen onder het genot van een drankje.

Meer weten over OKW en de activiteiten van de Vereniging? Kijk dan op de website van OKW Apeldoorn.