OKW-Café: Bevlogen zeezeiler

OKW-Café: Bevlogen zeezeiler

Datum
6 december 2023
Tijd
20:00 - 22:00
Locatie
ACEC Café
Soort
Lezing

Bevlogen zeezeiler Guus in ‘t Veld vertelt in het OKW-Café over het thema ‘volledige vrijheid met volledige verantwoordelijkheid’

“Ja, hoe kom je zo gek om je te pletter te laten waaien, zeiknat te worden van zout water dat niet droogt, met nergens een plek op de horizon om te schuilen? Ik hou ervan en het maakt me gelukkig. Het is verslavend,” aldus zeezeiler Guus in ’t Veld. “De kers op de taart zijn het mooie weer, de
prachtige kusten, haventjes, dolfijnen en de ontmoetingen met andere culturen. In mijn opvoeding speelde de zee een grote rol. Vader was kapitein en eigenaar van een zeevrachtschip. Als kind voer ik al mee aan boord.”

OKW-Café: ‘Bevlogen zeezeiler’ door Guus in ’t Veld

Datum        woensdag 6 december 2023
Aanvang    20.00u
 (inloop v.a. 19.30u)
Locatie       Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur, Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn
Toegang gratis (consumpties voor eigen rekening)

Het OKW-Café

De Vereniging OKW (Onderwijs, Kunst en Wetenschap) organiseert in Apeldoorn activiteiten op het gebied van onderwijs, kunst en wetenschap. Leden en niet-leden ontmoeten elkaar hier in kleiner en groter verband en gaan met elkaar in gesprek en in discussie.

Onder de noemer OKW-Café organiseert de Vereniging activiteiten als discussieavonden, workshops, boekbesprekingen, presentaties en lezingen. De thema’s lopen uiteen van filosofie, muziek en poëzie tot natuur en geschiedenis. De Vereniging organiseert het OKW-Café ca. 8 maal per jaar. De bijeenkomsten vinden altijd plaats in het ACEC Café op de 1e woensdag van de maand.

Het OKW-Café is niet alleen bedoeld om te luisteren, maar ook om elkaar te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer weten over OKW en de activiteiten van de Vereniging? Kijk in dat geval op de website van OKW Apeldoorn.