OKW-Café: Beladen Bos

OKW-Café: Beladen Bos

Datum
1 juni 2022
Tijd
20:00 - 22:00
Locatie
ACEC Café
Soort
Lezing

Voor het OKW-Café van 1 juni staat een bijzondere film centraal: Beladen Bos.

Het grootste munitiedepot van Europa lag ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in de bossen van Hoog Soeren.  Naar aanleiding van de opruimwerkzaamheden is er een unieke DVD gemaakt, die in bezit is van de heer Huizinga. Deze 45-minuten durende film, getiteld Beladen Bos, zal tijdens dit OKW-Café eenmalig vertoond worden in ACEC. De heer Huizinga en de heer De Koning zijn aanwezig bij de vertoning, zij zullen na afloop het een en ander toelichten.

Datum        woensdag 1 juni 2022
Aanvang    20.00u
 (inloop 19.30u)
Locatie       ACEC Gebouw, Roggestraat 44, Apeldoorn
Toegang gratis (consumpties voor eigen rekening)

Het OKW-Café

De Vereniging OKW (Onderwijs, Kunst en Wetenschap) organiseert in Apeldoorn een breed scala aan activiteiten op het gebied van onderwijs, kunst en wetenschap. Hier kunnen leden en niet-leden elkaar in kleiner en groter verband ontmoeten en met elkaar in gesprek en discussie gaan.

Onder de noemer OKW-Café organiseert de Vereniging activiteiten als discussieavonden, workshops, boekbesprekingen, presentaties en lezingen. De thema’s lopen uiteen van filosofie, muziek en poëzie tot natuur en geschiedenis. De Vereniging organiseert het OKW-Café ca. 8 maal per jaar. De bijeenkomsten vinden altijd plaats op de 1e woensdag van de maand.

Het OKW-café is niet alleen bedoeld om te luisteren, maar het is ook een mooie gelegenheid elkaar op een gezellige plek te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen. Natuurlijk is de bar van ACEC open en kunt u dit alles doen onder het genot van een drankje. Meer weten over OKW en de activiteiten van de Vereniging? Kijk in dat geval op de website van OKW Apeldoorn.