NJO Muziekzomer in ACEC-gebouw

Datum
11 augustus 2014
Tijd
20:00 - 22:00
Soort
Events

Apeldoorn zet de toon
Apeldoornse kunstenaars hebben zich voor de tentoonstelling Apeldoorn zet de toon laten inspireren door het thema muziek. Voor de derde keer heeft journalist David Levie, van De Stentor, als gastcurator een diverse tentoonstelling samengesteld in het ACEC, de vroegere thuisbasis van het NJO. Na De verbeelding van Apeldoorn en Apeldoorn geeft zich bloot staat nu de muziek centraal. Hierbij kan het NJO natuurlijk niet ontbreken!
Apeldoorn zet de toon verbeeldt de muziek in uiteenlopende kunstvormen, onder andere beeldende kunst, toegepaste kunst en fotografie zijn vertegenwoordigd. Gastcurator David Levie zal u een rondleiding geven langs de kunstwerken. De Apeldoornse kunstenaars hebben zich laten inspireren door de muziek; het NJO ensemble doet dit precies andersom. In It Takes Two to Tango laat het ensemble van harpiste Jaike Bakker zich juist inspireren door de concertlocatie en de bezoekers; wie weet dus ook wel door u? It Takes Two to Tango is een ontwikkeltraject; geen concert van dit ensemble is hetzelfde. Maar u wordt altijd getrakteerd op vrolijke zomerse muziek.
De toegangsprijs is inclusief rondleiding, koffie, thee en hapjes.
Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn biedt bezoekers van de NJO Muziekzomer 10% korting op hun verblijf. Vermeld hiervoor de kortingscode NJOzomer2014 bij uw reservering. Reserveren via Hotel de Keizerskroon of 055-5217744.

Entree 10 euro, jongeren t/m 26 jaar 5 euro

Jaike Bakker door Nic Limper web

Jaike Bakker (foto: Nic Lemper)

NJO logo