MISCHKIN Editions

MISCHKIN Editions

Datum
7 t/m 29 sep 2019
Tijd
18:00
Soort
Expo
MISCHKIN is een uitgever van- en handelaar in werk in oplage van bekende en opkomende kunstenaars. Kunstwerken die in oplage zijn gemaakt zijn kunstwerken die niet als één uniek werk gecreëerd zijn, zoals een schilderij of een geboetseerd beeld, maar in een gelimiteerde oplage gedrukt of gemaakt zijn, bijvoorbeeld een lithografie, een zeefdruk of een gegoten sculptuur.

Als uitgever vraagt MISCHKIN elke drie maanden een opkomende kunstenaar om samen met eenambachtsman een nieuw werk te maken dat in gelimiteerde oplage gemaakt wordt. Zo kan MISCHKIN aan verzamelaars een werk van een bekende kunstenaar aanbieden dat betaalbaarder is dan bijvoorbeeld een schilderij uit een galerie, maar wel iets dat écht door de kunstenaar gemaakt is, anders dan een museumposter.

MISCHKIN heeft veel contact met andere uitgevers wereldwijd waar al veel bekende kunstenaars werk in oplage hebben gecreëerd. Ook deze biedt MISCHKIN aan. Zo hebben ze werk in oplage van bekende kunstenaars als Günther Förg, Carel Visser, Louise Bourgeois en Anish Kapoor.

https://mischkineditions.com

Foto’s website:
Janine van Oene / Melons, 2019 / zeefdruk / 70x50cm / Oplage:30
Morgan Betz