Maaiveld Festival 2024

Maaiveld Festival 2024

Datum
8 t/m 9 mei 2024
Tijd
17:00 - 22:00
Locatie
Apeldoorn
Soort
Events

Maaiveld Festival 2024 laat je twee dagen lang op verschillende locaties in de binnenstad van Apeldoorn genieten van meer dan 25 optredens, voorstellingen en shows. Nationale en lokale artiesten combineren muziek, dans, theater en beeldende kunst op ongewone en unieke wijze. Op het programma: grote namen, maar ook nieuwe en minder bekende artiesten.

Tijdens Maaiveld Festival 2024 zie je o.a. Douwe Bob & NJO Poporkest, Sven Ratzke & Orkest De Ereprijs en MEROL. Maar ook een voorstelling in een Antonov2-vliegtuig die luistert naar de naam BOOT, levensgrote frietbakjes op het Stationsplein waar je in kunt liggen om muzikale verhalen te snacken, een geluidsinstallatie van LEGO, een vouwcaravan als podium voor circus en slapstick en een spannende dansvoorstelling op een dak in het kanaal.

De derde editie van Maaiveld Festival op woensdag 8 mei en donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, wordt spectaculair! Op deze dagen geniet je in Apeldoorn van bijzondere, unieke en ongewone optredens en interactieve installaties. En dat op verrassende binnen- en buitenlocaties op en rond het Stationsplein en de Nettenfabriek. Bekijk de complete line-up op www.maaiveldfestival.nl!

Maaiveld Festival 2024

Over Maaiveld Festival

Maaiveld Festival is een initiatief van de Stichting Culturele Evenementen Apeldoorn dat in het leven geroepen werd door CODA, ACEC, Orkest De Ereprijs, GIGANT, Nationale Jeugdorkesten Nederland en Theater Orpheus.