Kantinegesprek met eten door het Ontwerpinstituut

Datum
12 juni 2013
Tijd
19:30 - 22:00
Soort
Events

Woensdag 12 juni aanstaande, zal om 19. 30 het derde Kantinegesprek plaatsvinden. Hierbij de namen van de diverse gasten van die avond. Ze krijgen elk twintig minuten en dan gaat onherroepelijk de bel. De onderwerpen zijn opnieuw zeer divers en spannend en natuurlijk is er na afloop de Wandelgang waar iedereen met iedereen aan de praat kan en lekker netwerken. De sprekers zijn
* Michel van Maarseveen, de nieuwe directeur van Paleis Het Loo (vertelt over nieuwe doelen met de tuinen).
* Tuin- en landschapsontwerper Nico Wissing, werkt veel in het buitenland. Hij licht zijn ontwerp in Japan toe.
* Ben van Ooijen is oprichter en directeur van de Tuinen van Appeltern, een park met 200 tuinen. Hij vertelt naar aanleiding van het 25 jarig bestaan.
* Meneer Vermeer (tuinontwerper en columnist) informeert op een eigenzinnige wijze over een plant.
* Freja Deckers en Francis Vos zijn beiden afgestudeerde landschapsarchitecten en zijn gestart met Health Landscapers, een eigen bedrijf voor tuinen die de gezondheid positief beïnvloeden.
* Michel Lafaille praat over een boeiende tentoonstelling die men als ontwerper moet gaan zien: Over de Nederlandse architect Aldo van Eyck in Nagele en in Otterlo

Omdat de bezoekers vanuit het hele land komen is er een nieuwigheid ingevoerd: om 18.00 u kunnen de gasten allen samen eten. De catering zet een warme maaltijd klaar en voor het eenvoudige bedrag van 10 euro schuift men mee aan. Op voorhand aanmelden (in verband met logistiek) is verplicht en men kan ter plaatse contant afrekenen met de cateraar. Zorgt u wel voor op tijd te zijn want het buffet sluit om 19.00 u zodat om 19.30 stipt met de avond kan begonnen worden.

Mail voor uw aanwezigheid naar info@ontwerpinstituut.nl en geef aan of u wenst mee te eten.

Gouden Fontein Paleis het Loo