Kantinegesprek met eten door het Ontwerpinstituut

Datum
13 november 2013
Tijd
19:30 - 21:30
Soort
Events

Voor het tweede jaar zal een serie Kantinegesprekken van |het ontwerp instituut| plaatsvinden in het ACEC gebouw te Apeldoorn. De toegang voor deze avonden is gratis, opgave is nodig via de e-mail.  Opnieuw klinkende namen van diverse gasten die avond, die telkens twintig minuten krijgen om hun praatje te houden, hun stelling te verdedigen of hun zienswijze te etaleren. Dan gaat onherroepelijk de bel. Natuurlijk is er na afloop weer de Wandelgang, het tweede onderdeel van de bijeenkomst, waar iedereen met iedereen aan de praat kan en lekker kan netwerken. De sprekers zijn:

Hans Ophuis, landschapsarchitect, een fel tegenstander van de uitbreiding van het Museum Boijmans van Beuningen in het Museumpark te Rotterdam. Hij vertelt waarom.
De jonge architecte Barbara Dirks, doet verslag over haar deelname aan het Zomeratelier 2013 te Asperen.
Egbert Roozen is directeur van de branchevereniging VHG en zal uitweiden over de toekomstige relatie van de branchevereniging met de tuinontwerpers.
Meneer Vermeer (tuinontwerper en columnist) informeert op een eigenzinnige wijze over een plant.
Emiel Versluis is de ontwerper van de tuin van Wilde Weelde in Appeltern. De aanleg is gestart en hij zal verhalen over de opzet, de stand van zaken en de kleine anekdoten.
Michel Lafaille praat over een actuele tentoonstelling die men als ontwerper moet gaan zien. Deze keer het beeldenpark Middelheim te Antwerpen.

Omdat de bezoekers vanuit het hele land komen is er een nieuwigheid ingevoerd: om 18u00 kunnen de gasten allen samen eten. De catering zet een warme maaltijd klaar en voor het eenvoudige bedrag van 10 euro schuift men mee aan. Op voorhand aanmelden (in verband met logistiek) is verplicht en men kan ter plaatse contant afrekenen met de cateraar. Zorgt u er wel voor op tijd te zijn want het buffet sluit om 19u00 zodat om 19u30 stipt met de avond kan begonnen worden.
Mail voor uw aanwezigheid naar info@ontwerpinstituut.nl en geef aan of u wenst mee te eten.