Kantinegesprek #4 – Jubileumeditie

Kantinegesprek #4 – Jubileumeditie

Datum
9 november 2022
Tijd
16:00 - 22:00
Locatie
ACEC Café
Soort
Lezing

Het Kantinegesprek #4: een avond vol inspiratie en ontmoeting voor wie houdt van tuinen, kunst, planten, landschap of ontwerp. Tijdens deze avond krijgen verschillende sprekers de gelegenheid om hun werk voor het voetlicht te brengen. De onderwerpen zijn zeer divers, maar presenteren altijd een andere manier van kijken naar de buitenruimte!

Op woensdag 9 november aanstaande vindt alweer het vierde Kantinegesprek van 2022 plaats. Dit is bovendien geen reguliere editie… Op 9 november vieren we dat het Kantinegesprek 10 jaar bestaat! We hebben daarom voor jullie een paar fantastische sprekers in petto, waaronder een paar oude bekenden. Verheug je alvast op een betovering door Meneer Vermeer en geef je snel op voor Kantinegesprek #4 via kantinegesprek@ontwerpinstituut.nl. We rekken deze bijzondere jubileumeditie op en beginnen daarom al ’s middags om 16.00u.

Programma 9 november 2022 volgt binnenkort…

Het Kantinegesprek

Het Kantinegesprek: een laagdrempelige en kosteloze avond vol inspiratie en ontmoeting met de gezelligste collega’s uit het groene vakgebied en aanverwante disciplines, evenals eenieder die houdt van tuinen, kunst, planten, landschap of ontwerp. Tijdens deze avond krijgen vijf sprekers de gelegenheid om hun werk voor het voetlicht te brengen. We proberen een veelzijdig programma samen te stellen met nieuwe invalshoeken, oude bekenden, nog te ontdekken kennis en bevlogen entertainment. Daaromheen hopen we natuurlijk dat er veel ervaring, inspiratie, gezelligheid en uitwisseling ontstaat! Meer weten? Kijk dan op de website van Het Ontwerpinstituut.