Help, de Veluwe stikt!! Partij voor de Dieren

Help, de Veluwe stikt!! Partij voor de Dieren

Datum
4 november 2019
Tijd
20:00 - 22:30
Soort
Events

U heeft ongetwijfeld al veel gehoord in de media over de stikstofcrisis en de gevolgen ervan voor de natuur. Wat u waarschijnlijk niet weet is hoe het nu gesteld is met de conditie van de Veluwe. Gaat het werkelijk zo slecht met dit prachtige natuurgebied? En wat zijn eigenlijk de gevolgen van deze crisis voor Apeldoorn….en kunnen we er iets aan doen?

De Partij voor de Dieren organiseert op maandagavond 4 november een informatieavond over de stikstofcrisis waarbij u niet alleen geïnformeerd wordt maar ook met deskundigen wordt gezocht naar een oplossing.

U krijgt een korte samenvatting over het ontstaan van deze crisis en vervolgens zal onderzoeker Arnold van der Burg van stichting Biosfeer en gastdocent environmental science aan het Radboud Universiteit ons informeren over de stand van zaken op de Veluwe.

We zullen, na de presentatie, in gesprek gaan verschillende betrokkenen over de gevolgen van deze crisis voor onze gemeente. We nodigen u uit om actief deel te nemen aan dit debat. Immers, welke mogelijkheden ziet u om deze crisis aan te pakken en welke prijs wilt u betalen om duurzamer te leven?

Een simpele oplossing bestaat niet volgens Commissie Remkes die het probleem onderzocht. We leven in een klein land en niet alles kan! Er zullen keuzes gemaakt moeten worden. Maar welke? Denkt u met ons mee? We rekenen op uw komst.