Gratis tuinspreekuur in ACEC Apeldoorn

Gratis tuinspreekuur in ACEC Apeldoorn

Datum
22 mei 2016
Tijd
9:30 - 12:30
Soort
Events

Op zondag 22 mei is het Internationale Dag van de Biodiversiteit, uitgeroepen door de Verenigde Naties. Dat wil zeggen dat de aandacht gaat naar een goed en rijk leven in de natuur maar ook in de tuin. Steeds meer en meer tuinbezitters voelen de behoefte om daar iets aan te doen in hun eigen paradijs, maar missen de kennis en de achtergrond.

Daarom heeft |het ontwerp instituut| dat al bijna vier jaar werkt in Apeldoorn met het verder onderrichten van tuinontwerpers en hoveniers, besloten daar iets aan te doen.

Vier tuinontwerpers uit Apeldoorn of omgeving zullen op zondagochtend vanaf 09u30 paraat staan om mensen te helpen en raad te geven. Helemaal gratis. Men krijgt een kopje koffie en kan rustig het probleem uitleggen waar men tegen aan loopt. Elke ontwerper heeft een half uur de tijd voor u. Meest praktische is dat u op voorhand een tekening maakt van de plattegrond van uw tuin en daar de maten bij noteert.

|het ontwerp instituut| wil dit ter kennismaking met de bevolking aanbieden, zodat deze educatieve instelling geen gesloten organisatie blijft. De tuinontwerpers daarbij betrokken zijn: Anneke Stolk en Marcel Bellert uit Apeldoorn, Wencke Habermann uit Deventer en Richard van der Meer uit Stroe.

U kunt zich opgeven via een e-mailbericht aan info@ontwerpinstituut.nl en daarbij uw naam en tijdstip aanduiden waarop u wilt komen. U krijgt daarna een bevestiging.

Het spreekuur loopt van 09u30 tot 12u30 en vindt plaats in het ACEC gebouw, Roggestraat 44 te Apeldoorn (naast het CODA).