On-gestoord Verder – Joanneke Meester

On-gestoord Verder – Joanneke Meester

Datum
10 sep t/m 29 okt 2022
Locatie
ACEC Café
Soort
Expo

ON-GESTOORD VERDER

ONGESTOORD VERDER, GESTOORD VERDER, ONGESTOORD GESTOORD VERDER, GESTOORD ONGESTOORD VERDER, VERSTOORD VERDER, ONVERSTOORD VERDER etc. 

In het kader van tekenfestival The Big Draw worden de bezoekers van ACEC op vrolijke en speelse wijze uitgedaagd om te onderzoeken welke richting zij verkiezen in te slaan. Joanneke Meester ontwierp speciaal voor de lange tentoonstellingswand van ACEC een mural van maar liefst 30 meter.

Joanneke Meester voor The Big Draw in ACEC: On-Gestoord Verder
Joanneke Meester voor The Big Draw in ACEC: On-Gestoord Verder

Joanneke Meester

In haar oeuvre richt Joanneke Meester zich op haar omgeving en het menselijk bewustzijn. Ze gebruikt uiteenlopende materialen en technieken om de communicatie tussen mensen te bevorderen, een vorm van engagement die in haar geval vaak gepaard gaat met humor.

De expositie On-gestoord Verder in het ACEC Café is van 10 september tot en met 29 oktober 2022 elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend tussen 12.00u en 17.00u. De opening, gezamenlijk met de andere exposities in ACEC Café, Salon en Ondergronds, zal plaatsvinden op zaterdag 10 september vanaf 16.00u. Je vindt ACEC aan de Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn.