Expositie “Bags in fashion” door labeq

Expositie “Bags in fashion” door labeq

Datum
10 apr t/m 3 mei 2015
Soort
Expo

labeq

Over labeq
Labeq is een initiatief van Tamar Oosterlaar en Astrid Hoge. Zij delen een passie voor tassen en kunst. Deze passie voor tassen en design hebben zij samengebracht op labeq.nl. In de expositie laat labeq.nl unieke tassen zien van diverse (bekende) designers en kunstenaars. De tassen zijn gemaakt van zeer uiteenlopende materialen: bijvoorbeeld pvc, porselein of het zachtste kalfsleer. Gemaakt met liefde voor het vak en design.
Normaal gesproken zijn de tassen alleen te zien in de webwinkel maar nu in de ACEC. De tentoonstellingen bevat tassen en kunst van: Anna Boone, Allissa Rees, Floor Bohemen, Heleen van der Meer, Jee bags, Joris de Groot, Mariëlle Willems, Nikki Giling, Philomijn, Studio Jasper, Tirza Verrips, Victoria Ledig en Welmoed.
Achtergrond
Labeq is gestart met als doel om jonge en gevestigde getalenteerde tassenontwerpers en kunstenaars samen te brengen. Enerzijds om net startende designers te helpen om bekendheid te genereren en anderzijds om de passie voor tassen en handwerk uit Nederland met elkaar verder te brengen.
Meer informatie op www.labeq.nl.

imke roze stip labeq imkepam met logo LABEQ_PHILOMIJN_LINDE_ROBUST COGNAC_259,00 EURO verhouding1-1-8092