Debatavond D66: Doorbouwen in Apeldoorn

Debatavond D66: Doorbouwen in Apeldoorn

Datum
5 september 2023
Tijd
19:30
Locatie
ACEC Café
Soort
Lezing

Debatavond D66: Doorbouwen in Apeldoorn – hoe trekken we de woningbouw in Apeldoorn weer vlot?

Dinsdagavond 5 september aanstaande organiseert de D66 fractie Apeldoorn in ACEC een stadsgesprek over de behoefte aan woningen in de Apeldoornse wijken en over de plekken waar wij deze woningen kunnen bouwen.

De aanleiding is een recent onderzoek “Woningmarktonderzoek Apeldoorn” van het stedenbouwkundig- en architectenbureau KAW, en de Kadernota Volkshuisvesting van de gemeente die op 14 en 21 september op de agenda van de gemeenteraad staat.

Tijdens deze avond zullen Peter Leliveld (KAW architect) en Reimar von Meding (CEO KAW architectenbureau) de bevindingen uit het KAW rapport toelichten. Rob van Beek (directeur wooncorporatie De Goede Woning), Robert Jan Jonker (gemeenteraadslid D66) en Doeskjka Majdandzic (Stedenbouwkundige en Adviseur gemeente Zwolle) zullen hierop reflecteren met aansluitend een debat: ‘Hoe trekken we de woningbouw in Apeldoorn weer vlot?’

De avond staat onder leiding van Bouwien ten Bokum, fractievoorzitter D66 Apeldoorn.

Iedereen is van harte welkom om mee te praten en mee te denken over dit prangende vraagstuk. Kom langs en doe mee op dinsdagavond 5 september in het ACEC gebouw aan de Roggestraat in Apeldoorn. Inloop is vanaf 19.30u.