De Interprise Society, hoe we een nieuwe maatschappij aan het opbouwen zijn en de bestaande verdwijnt.

Datum
27 november 2012
Tijd
19:30 - 22:00
Soort
Events

“Onze werkelijkheid is in de afgelopen 10 jaar fors veranderd door de razendsnelle opkomst van internet- en mobiele technologie. En deze verandering is nog in volle gang. Onze behoeften zijn in de grond hetzelfde gebleven, maar de manier waarop er een antwoord op gegeven kan worden, verschilt dramatisch met het recente verleden. Op zich is dat niets nieuws: producten voor de consument komen en gaan, bedrijven komen en gaan, hele bedrijfstakken komen tot bloei en gaan ten onder. Wat wél nieuw is, is dat het tempo van de technologische veranderingen zo groot is, dat wij die cyclus van opbouw, afbraak en inspirerende vernieuwing volledig kunnen zien!

De gevolgen zijn overal waarneembaar, grote leegstand van kantoren en winkels. De ondergang van winkelketens, sluiting van VVV kantoren. Bibliotheken die overbodig raken. Tegelijkertijd bloeien nieuwe internetdiensten op.

Een bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in technologie van vandaag en de antwoorden die je hierop moet vinden in de eigen werk en leefomgeving. Kortom, voor directeuren van bedrijven en instellingen, beleidsmakers, politici en nerds.

In deze bijeenkomst kijken we met sprekers van twee Apeldoornse ondernemingen naar de gebeurtenissen vandaag de dag en naar wat zou kunnen komen.
Luminis is een ICT-technologiebedrijf van 10 jaar jong, met meerdere vestigingen in Nederland. Voor Luminis is de technologie, naast haar bestaansrecht, een bron van inspiratie om mee te denken over waar het partijen kan helpen. Monuta is een gevestigde naam op het gebied van uitvaartverzorging en uitvaartverzekering. Monuta past de nieuwe technologie actief toe in haar benadering van ons allen, haar klanten.”

Datum: dinsdag 27 november 2012
Inloop: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Locatie: ACECgebouw, Roggestraat 44, Apeldoorn