D-CAFÉ

Datum
24 januari 2012
Tijd
00:00 - 22:00
Soort
Events

Het bestuur van D66 Apeldoorn nodigt u uit voor het eerstvolgende D-Café.  Het D-Café is een initiatief van het Bestuur van D66 Apeldoorn.

Onze spreker van deze avond is, MARK SANDMANN, LID VAN DE D66 GEMEENTERAADSFRACTIE

Het onderwerp is de actuele financiële stand van zaken in Apeldoorn.

Mark is een van onze vier gemeenteraadsleden en heeft onder andere de portefeuille financiën. Hij zal u bijpraten over de financiële situatie in Apeldoorn en hoe D66 hierin staat. Op een begrijpelijke wijze wordt  uitgelegd wat de stand van zaken van de gemeentelijke schatkist is, hoe dat zo gekomen is en wat de inwoners van Apeldoorn er van gaan merken. Hij gaat u niet vermoeien met al te veel cijfers maar zal de nadruk leggen op de grote lijnen. Hebt u vragen over deze onderwerpen, zijn er problemen die u aan de orde wilt stellen in relatie met één van de onderwerpen of wilt u er “gewoon” alleen maar meer van weten? Kom!

Maar ook als u deze gelegenheid wilt aangrijpen on informeel met andere D66 mensen te praten, van gedachten wilt wisselen over wat u bezig houd? Kom! U kunt natuurlijk  nieuwe onderwerpen  aandragen die we in de toekomst kunnen gaan bespreken.

Traditioneel wordt de avond informeel afgerond met eventueel een drankje en een prettig gesprek.